Loading…

Digital Læringsdag

Onsdag d. 6. september 2023

Køb billetter her

Billetpris kr. 1.000 ekskl. moms. For medlemmer af EdTech Denmark kr. 500 ekskl. moms. Begrænset antal pladser - først til mølle!


Vil du med til Digital Læringsdag?

Digital Læringsdag er et årligt initiativ af EdTech Denmark. Formålet er at samle alle relevante aktører inden for uddannelse og læringsteknologi.

Danmark har en unik uddannelsestradition med dybe rødder i dannelse, demokrati og tæt dialog med det omgivende samfund. Samtidig er det danske samfund et af de mest digitale i verden. Det har stor betydning for skole og uddannelse, som i disse år oplever et markant fokus på digitalisering og anvendelse af teknologi. Det stiller nye krav til undervisere, elever- og studerende, ledere, forvaltning, leverandører, politikere og forskere.

Der er behov for, at vi alle bliver klogere sammen og skaber en offentlig debat om hvilken vej udviklingen skal gå. Digital Læringsdag stiller skarpt på forholdet mellem teknologi, læring og uddannelse på en kritisk og konstruktiv måde i samspil med en lang række partnere.

Talere

Birgitte Vedersøe

Formand for UVM
Ekspertgruppen for kunstig intelligens


Birgitte Vedersø er selvstændig konsulent og rådgiver med speciale i uddannelsesledelse og tilknyttet konsulenthuset Mobilize. Birgitte er formand for Ekspertgruppen om kunstig intelligens og eksamen, som undervisningsminister Mattias Tesfaye har nedsat. Derudover sidder hun i en række bestyrelser, herunder på Københavns Universitet.

Vedersoe.co

Jonathan Viner

Strategist + keynote speaker

Jonathan Viner publishes the Nordic EdTech News newsletter and is a regular commentator, speaker and writer on global EdTech trends. He is also the founder of 10Digits, where he advises and consults the companies who lead the future of learning. Jonathan has lived in Sweden since 2019.

Nordic EdTech News, 10Digits

Søren Schultz Hansen

Forfatter, erhvervsforsker

Søren Schultz Hansen er uafhængig erhvervsforsker, forfatter og ekstern lektor på CBS. De seneste 14 år har han lavet omfattende empiriske studier af den første generation af digitale indfødte, altså unge som har levet hele livet i med internettet, sociale medier og mobiltelefonen. Han forsker i, hvordan det digitale påvirker vores demokrati, arbejds- og privatliv, samvær og relationer.

Generation Digital, CBS

Rasmus Leth Jørnø

Docent, Ph.d

Rasmus har en Ph.d. i Human-Computer Interaction fra DPU, AU, med en baggrund i Filosofi, Økonomi og Humanistisk Informatik. Han har forsket, publiceret og arbejdet i krydsfeltet mellem teknologi, innovation og design.

UCL

Angelique Espensen

Næstforperson, EdTech Denmark

Microsoft Education

Kasper Hallenborg

Director, Head of Department

SDU, The Maersk Mc-Kinney Moller Institute

Matine Gro Kvist

Chef for Digitalisering og IT

UCL

Camilla Løkkegaard

Stifter af XLearn

Tidl. Head of Digitalization, TEC

Amina Sabah Karim

Cand.mag., konsulent

CIU, Center For IT i Undervisningen

Jesper Knoop-Henriksen

Head of Education, Denmark & Iceland

Google Education

Camilla Mehlsen

Digital medieanalytiker og forfatter

Mehlsen Media

Kurt Gammelgaard

Næstforperson, EdTech Denmark

Director, UNIwise

Andreas Espersen

Digitaliseringspolitisk chef

DI

Simon Skov Fougt

Lektor, national leder af PIRLS

Aarhus Universitet, DPU

Jens Øllgaard

Head of Medical Education, læge, Ph.d

Novo Nordisk

Jonas Bech Petersen

Cand. IT og system admin
Som deltager på Digital Læringsdag 2023 bliver du...

Inspireret gennem introduktion til nye læringsteknologiske løsninger, startups, casestudier og rapportering fra innovations- og udviklingsprojekter.

Forbundet qua mulighed for dannelse af nye samarbejder på tværs af offentlige og private aktører.

Ansporet ved erhvervelse af viden om konkrete værktøjer, teknologier og erfaringer med teknologi, som tilpasses jeres behov.
Se programmet her

I partnerskab med

Billet partnereMedia partner

Køb billetter her: Husk din rabatkode som medlem eller partner og få 50% rabat!