Vi ved, at det at lære en ny færdighed kræver mere end et onlinekursus. Det er derfor, vi har skabt et sted til at hjælpe vores elever med at lære gennem 1-til-1 undervisning. Hos Justlearn tror vi på, at alt kan læres hurtigt og nemt med det rigtige perspektiv. Justlearn er en dansk-baseret online læringsplatform, der giver en nem, hurtig og sjov måde at lære alt lige fra sprog til programmering.

Platformen tilbyder kurser undervist af kvalificerede lærere. Vi har hjulpet hundredvis af elever med at nå deres mål. Virksomheden samarbejder med lærere fra forskellige undervisningsbaggrunde. EdTech-industrien vokser på en sådan måde, at den begynder at ændre den måde, folk lærer på. Med stigningen i teknologi er online uddannelse og online vejledning ved at blive populære og levedygtige alternativer til mursten og mørtel institutioner. Der har været en stigning i mængden af ​​mennesker, der bruger online platforme til at studere fremmedsprog og andre fag.

Mange mennesker er tiltrukket af online uddannelse, fordi det er praktisk, fleksibelt og overkommeligt. Der er mange fordele ved at lave denne type læring; alt hvad du behøver er en internetforbindelse og et online kursus med en kvalificeret vejleder.

Kontakt Justlearn

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Philip Rossen.

  • https://www.justlearn.com
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • LinkedIn
Justlearn https://edtechdenmark.dk/images/medlemmer/clio/Justlearn_-_Find_online_language_teachers_Book_your_class_-_Justlearn.png Kristian