medlem

Milton Around the World er en undervisningsplatform, der gør indskolingsbørn i stand til at opnå en dybere forståelse af komplekse emner. Det fængslende og opsigtsvækkende materiale er en blanding af fakta, sjov og eventyr. Det kan benyttes til både hjemmeskole, i klasselokalet og andre steder, hvor vi ønsker at give vores børn et inspirerende og vigtigt verdensperspektiv.

Milton er den nysgerrige kanin, der tager børn i alderen 5-8 år med på lærerige eventyr i hele verden. Han fremmer deres naturlige nysgerrighed og giver dem et sprog til at forstå vigtige emner. Gennem leg og læring lærer Milton børnene om eksempelvis FN’s 17 verdensmål. Milton universets essens er at være dialogskabende og handlingsorienteret. Og lever optimalt i relationen mellem barn, lærere og forældre.

Milton og teamet bag Milton sætter emner på dagsordenen, som børn ofte ikke bliver hørt eller inddraget i. Vores mål er at tage børnene ved hånden og gøre dem klogere på deres egen rolle i verden. En af Miltons hjertesager er formidlingen af FN’s 17 verdensmål, der kan inspirere børnene til en bæredygtig tankegang både lokalt og globalt.

Kontakt Milton Around the World

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Jesper Strømfeldt.

  • www.miltonatw.dk
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Milton Around the World https://edtechdenmark.dk/images/Milton_verdensmls_klistermrke_-_Marianne_Strmfeldt.png Kristian
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt