static-aside-menu-toggler

News.. from EdTech Denmark

Danmarks sammenslutning af aktører inden for læringsteknologi får pr. 1. februar 2021 ny ledelse. Det sker når Esben Trier indtræder som direktør og nyt bestyrelsesmedlem hos EdTech Denmark.

Siden Edtech Denmarks grundlæggelse i 2018 har både aktører fra uddannelsesinstitutioner og virksomheder tilsluttet sig foreningen og dens formål. I kølvandet på den hidtidige success styrkes foreningen nu yderligere med en stærk kompetence i form af Esben Trier, der den 1. februar 2021 skal stå i front for foreningens mere end 60 medlemmer.

Indgående kendskab til branchen

Esben Trier kommer fra en stilling som COO hos edtech-virksomheden CanopyLab, hvor han tillige varetog det kommercielle ansvar for virksomheden. Esben har tidligere været travlt beskæftiget diverse startups samt i mediebranchen, hvor han blandt andet var co-founder af MetroXpress, hvor han også varetog en række internationale lederstillinger hos Metro International i London.

– Esben kommer ikke alene med et indgående kendskab til læringsteknologi, men også med en betydelig erfaring inden for både kommerciel ledelse og interessevaretagelse, som den samlede edtech sektor i Danmark virkelig kommer til at nyde godt af, forklarer formand for EdTech Denmark, Thomas Overholt Hansen.

– Esbens kendskab til branchen samt stærke profil gør ham i stand til at tage foreningen til nye højder og skabe yderligere værdi for vores mere end 60 medlemmer.

Masser at tage fat på

Begejstringen er ligeledes stor hos den nytiltrådte direktør.

– – Jeg glæder til at komme i gang med opgaverne for EdTech Denmark og for uddannelsesområdet som helhed. Danske virksomheder og vidensinstitutioner har utrolig meget af byde på med hensyn til pædagogisk know-how, læremidler og ny teknologi, og der er masser af opgaver at tage fat på både med hensyn til fremtidens læring og uddannelse, nye behov for uddannelse på arbejdsmarkedet, dataetik samt erhvervsfremme for blot at nævne et par emner, siger Esben Trier.

Ansættelsen af Esben Trier vil ske med start den 1. februar, når foreningens nuværende kontrakt med Thor Ellegaard, der i øjeblikket er ansat som stedfortrædende direktør, udløber. I samme forbindelse indtræder Esben Trier i Edtech Denmarks bestyrelse.

Om foreningen EdTech Denmark

EdTech Denmarks formål er at fremme samarbejde og gevinst ved udvikling og brug af læringsteknologi- og services. Foreningens medlemmer udgøres i dag af mere end 60 private, offentlige og uddannelses- og forskningsorganisationer indenfor det læringsteknologiske område i Danmark.

EdTech Denmarks bestyrelse pr. 1. februar 2021 udgøres af:

  • Thomas Overholt Hansen (forperson), Director of business development hos Clio
  • Anne Malberg Horsager (næstforperson), Programme Director, DTU Learn for Life
  • Jesper Knoop-Henriksen, Head of Google for Education, Danmark & Island
  • Angélique Espensen, Adm. direktør hos itslearning
  • Aviaja Borup Lynggaard, CEO hos CxD -Child Experience Design
  • May Brandt, Vicedirektør Vestegnen HF & VUC
  • Tina Lykkegaard Marker, Skolechef hos Rødovre Kommune
  • Kurt Gammelgaard Nielsen, CIO, UC Lillebælt
  • Esben Trier, Direktør, EdTech Denmark

Esben Trier tiltræder som direktør for Edtech Denmark den 1. februar 2021.

EdTech Denmark får ny direktør https://edtechdenmark.dk/ Kristian
Become a member today
Contact