Events .. som medlem af EdTech Denmark, får du adgang.

Tidspunkt: 19-01-2022

Tilmeld dig eksportfremstødet d. 6.-7. april 2022!

I samarbejdet med Dansk Erhverv og Udenrigsministeriets The Trade Council har vi endelig fået sat datoer i kalenderen og sammensat et spændende program. Begge lande står over for en stor omstilling af uddannelsessektoren med retning mod digitale læringsmiljøer, og EU har bevilget betydelige genopretningsmidler, der skal resultere i et stort løft af sektoren både i forhold til hardware, men også software og indholdsproduktion.

Vi starter i Madrid med en tætpakket dag, hvor vi møder en række spanske virksomheder og organisationer med lejlighed til at præsentere og pitche. Om aftenen flyver vi til Lissabon, hvor programmet fortsætter næste dag og møder med Undervisningsministeriet og andre potentielle partnere, hvor der igen bliver lejlighed til at præsentere. Det hele afsluttes med middag og netværk, før turen går hjem næste morgen d. 8. april.

Finansiering sker med støtte fra Udenrigsministeriets Eksportfremstødspulje. Der er informationsmøde om program og praktik torsdag d. 24. april kl. 14, tilmelding her.


Eksportfremstød i Portugal og Spanien https://edtechdenmark.dk/images/eksportfremstd.png Esben
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt