Events .. som medlem af EdTech Denmark, får du adgang.

Tidspunkt: 10-09-2021

Digital Læringsdag 2021 afholdes d. 10. september af EdTech Denmark og CopenX.

De seneste par år har sat en fed streg under samfundets behov for digital læring. Enhver formidler, udvikler, lærer eller elev i det danske uddannelseslandskab mærker, hvordan læringsteknologi er en uadskillelig og aktuel del af verden og hverdagen.

Digital Læringsdag 2021 imødekommer dette behov ved at samle alle relevante aktører til en årlig konference, der stiller skarpt på forholdet mellem teknologi, læring og uddannelse i et samarbejde mellem EdTech Denmark og CopenX.

Digital Læringsdag 2021 finder sted d. 10 september i København. Konferencen ledes af journalist Tine Gøtzsche, som vil føre dig igennem spændende keynotes fra ind- og udland og en række debatter, f.eks. ‘Fremtidens uddannelse, læring og arbejdsmarked’ og ‘Hvordan gør vi danske EdTech-virksomheder klar til international vækst?’. En række uddannelsesinstitutioner vil også demonstrere og dele deres erfaringer post-corona med praksis brug af digitale værktøjer og metoder, og en række EdTechs vil vise ny dansk læringsteknologi. Se det fulde program her.

Deltag i debatten, køb din billet her.

Konference: Digital Læringsdag 2021 https://edtechdenmark.dk/images/digital_lringsdag.jpg Esben
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt