Events .. som medlem af EdTech Denmark, får du adgang.

Tidspunkt: 20-09-2021

Den digitale udvikling af universiteterne diskuteres d. 20. september. 

Hvordan kan universiteterne tage ansvar for samfundets behov for livslang læring? Og hvordan kan man sikre undervisernes digitale kompetencer? 

Det er temaet for mini-konferencen Fremtidens Uddannelser, hvor du bl.a. kan møde professor Peter Bro, leder af journalistuddannelserne på SDU, der vil fortælle åbenhjertigt om potentialer – og problemer – når man ikke alene digitaliserer, men også nanoficerer undervisningen samt om digitale læringsmoduler, som varer ned til 60-70 sekunder.

Du kan også møde Kurt Gammelgaard, Chef for digitalisering og IT på UCL, der gennem en årrække har arbejdet strategisk med udvikling af undervisernes generiske digitale kompetencer. Med udgangspunkt i uddannelsernes ambition i forhold til nødvendige kompetencemål har UCL gennemført en række aktiviteter for at nå de ønskede mål og effekter. Fra kvikkurser til enkelte undervisere over særligt tilrettelagte forløb for hele uddannelser. 

Talerne vil også komme omkring etiske udfordringer ved data og dashboards og om kapløbet med amerikanske tech-giganter. Om stor vækst i antallet af ansøgere, men også om vanskelighederne ved at fastholde og færdiggøre de ny-indskrevne studerende. Vær med til at diskutere, hvad der bør vente af nye eksperimenter på SDU, UCL – og i resten af uddannelses-Danmark – med alt fra microcredentials, retention mechanics og konceptet Uddannelse 4.0.

Mini-konferencen finder sted mandag d. 20. september kl. 14, tilmeld dig her.
Konference: Fremtidens uddannelser https://edtechdenmark.dk/images/universitet.jpg Esben
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt