Events .. som medlem af EdTech Denmark, får du adgang.

Tidspunkt: 05-10-2021

Bird & Bird og DI Digital om EU's nye regelbog.

DI Digital arrangerer sammen med EdTech Denmark og Bird & Bird et eftermiddagsseminar om EU-kommissionens forslag til regulering af brugen af AI, der skal behandles og vedtages af medlemsstaterne over de næste 16-18 måneder. Forslaget sigter på den ene side efter at opbygge tillid til AI-systemer for at afbøde mulige risici, og på den anden side skal det øge investering og innovation i den videre udvikling af AI. Reglerne kan potentielt have vidtrækkende konsekvenser for især EdTechs brug af AI. 

Martin von Haller Grønbæk fra Bird & Bird er vært for arrangementet og vil gennemgå det nye regelsæt. 

Morten Rosted Vang, som er fagleder i DI Digital for kunstig Intelligens, cybersikkerhed og digital ansvarlighed vil efterfølgende give en overordnet vurdering af forslagets konsekvenser for de danske virksomheder og i den forbindelse fokusere på følgende spørgsmål: Bliver nye administrative byrder en barriere for nye kunstig intelligens-løsninger, og hvordan håndterer vi dilemmaet mellem etik og praktisk virkelighed, som reguleringen også indeholder?

Seminaret afholdes d. 5. oktober kl. 15-16.30 hos Bird & Bird i København med mulighed for virtuel deltagelse, tilmelding her.

 

Seminar: Ny EU-lovgivning om AI og konsekvenser for EdTechs https://edtechdenmark.dk/images/ai-kopi.jpg Esben
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt