Events .. som medlem af EdTech Denmark, får du adgang.

Tidspunkt: 15-11-2021

Om visualiseringens potentialer og problemer.

Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) og EdTech Denmark inviterer til lancering af forskningsprojektet "Data Visions: Education in the Age of Digital Data Visualizations", der er finansieret af Danmarks Frie Forskningsfond. Forskningsprojektet vil kortlægge datavisualiseringer i danske digitale læremidler og undersøge, hvordan datavisualiseringer påvirker lærernes evalueringspraksisser.

Principal investigator Helene Ratner introducerer til projektet og inviterer læremiddelsproducenter og EdTech Denmarks medlemmer til at komme med deres input til, hvad der er vigtigt i udforskningen af datavisualiseringer. 

Du kan også høre Ann-Birthe Overholt Nicolaisen, produktchef på Clio, fortælle om deres designbaserede tilgang til læremidler på deres nye platform, samt Jeppe Bundsgaard, professor på DPU, fortælle om hans arbejde med visualisering af skriveudvikling i indskolingen i ATEL-projektet.


Seminaret finder sted på DPU Campus Copenhagen (Emdrup), Aarhus Universitet, d. 15. november kl. 15.15, men der er også mulighed for online deltagelse. Du kan læse mere om program og tilmelde her.

Fyraftensseminar: Forskningsprojekt om datavisualiseringer https://edtechdenmark.dk/images/visualisering.jpg Esben
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt