Nyt.. fra EdTech Denmark.

Det nye år indledes med en ny sammensætning i bestyrelsen.

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere den tidligere næstforperson Anne Malberg Horsager fra DTU - Technical University of Denmark som den nye forperson i EdTech Denmark.  
Anne tager mange erfaringer med sig i forperson-stolen. Til daglig er hun leder og programdirektør på DTU Board Education, og så har hun igennem de sidste år været med til at drive EdTech Denmark frem til vores solide styrkeposition i dag. 
Med sig får hun Kurt Gammelgaard Nielsen som ny næstforperson, han er CIO fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Tilsammen danner de nu den dynamiske forpersons-duo i EdTech Denmark. 

Samtidig skal vi også sige velkommen til produktdirektør Clara Mai Kunstmann fra Clio, der indtræder som nyt medlem af bestyrelsen. Det sker efter, at tidligere forperson Thomas Overholt Hansen forlod EdTech Denmark, da han fik nyt job uden for EdTech-branchen. Der skal lyde en kæmpe tak til Thomas for hans store indsats for Edtech Denmark!
Vi vil også gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til Mathias Lund Schjøtz fra M-Lund og Jesper Knoop-Henriksen fra Google, der også er udtrådt af bestyrelsen, efter deres valgperioder er afsluttet.

Anne Malberg Horsager er ny forperson https://edtechdenmark.dk/images/nybestyrelse.png Esben
Hold dig opdateret!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev