Nyt.. fra EdTech Denmark.

Årets konference afholdes d. 2. juni ved Vestegnens HF og VUC. 

Sæt kryds i kaldeneren og glæd dig til, når Digital Læringsdag 2022 igen stiller skarpt på forholdet mellem teknologi, læring og uddannelse i den private og offentlige sektor. Konferencen er et initiativ skabt i samarbejde med CopenX, der har til formål at samle alle relevante aktører indenfor uddannelse og læring med teknologi. 

Danmark har en unik uddannelsestradition med dybe rødder i dannelse, demokrati og tæt dialog med det omgivende samfund. Det danske samfund er et af de mest digitale i verden. Dette har stor betydning for skole- og uddannelse, som i disse år oplever et markant fokus på digitalisering og anvendelse af teknologi. Det stiller nye krav til undervisere, elever- og studerende, ledere, forvaltning, leverandører, politikere og forskere. 

Der er derfor behov for, at vi alle bliver klogere sammen og skaber en offentlig debat, om hvilken vej udviklingen skal gå. Digital Læringsdag 2022 stiller skarpt på forhold og balancer mellem teknologi, læring og uddannelse på en kritisk og konstruktiv måde i samspil med en lang række partnere.

Tine Gøtzsche vil igen føre os gennem årets program, der vil byde på spændende taler, interviews, paneldebat, udstilling og netværk. Du kan holde dig opdateret på Digital Læringsdag 2022 her og og købe din billet her.

Vi glæder os, til at se jer! 

Digital Læringsdag 2022 https://edtechdenmark.dk/images/Skrmbillede_2022-03-04_kl_111359.png Esben
Hold dig opdateret!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev