Nyt.. fra EdTech Denmark.

EdTech Denmark går efteråret i møde med to events for eksportfremstød. 

D. 30. august - 1. september: VR EdTech Innovation Camp

I samarbejde med Udenrigsministeriets Innovation Centre Denmark i Shanghai og Seoul kan EdTech Denmark tilbyde deltagelse i et 3-dages eksportfremstød, der afholdes i netop Kina og Sydkorea, dog som virtuelt VR-arrangement! Eksportfremstødet er rettet mod SMV’er og startups, der gerne vil introduceres til en gruppe af uddannelsesinstitutioner, investorer og potentielle partnere.
Der er formuleret 3 temaer og forretningsområder: Online Education, AR/VR og Adaptive Learning.

D. 1.-4. november: Eksportsfremstød i Portugal

I samarbejde med Dansk Erhverv og The Trade Council inviterer EdTech Denmark til virtuelt eksportfremstød i efteråret 2021 mhp. at få danske EdTech løsninger tænkt ind i Portugals digitale læringsmiljøer. Portugal står over for en stor omstilling af uddannelsessektoren med retning mod digitale læringsmiljøer. Genopretningsmidler på 4. mia. kr. forventes således at resultere i et stort løft af sektoren både i forhold til hardware, men også software og indholdsproduktion. Fremstødet skal positionere danske EdTech-løsninger over for Portugals to toneangivende e-læringsplatforme og de relevante myndigheder herunder det portugisiske uddannelsesministerium.

Finansiering sker med støtte fra Udenrigsministeriets Eksportfremstødspulje, og fremstødet afholdes over 2 dage i forbindelse med WebSummit i Lissabon d. 1. - 4. november. Der forventes en egenbetaling for virksomheder på ca. kr. 4.000.Kontakt Esben Trier for flere detaljer og tilmeldning. 

Eksportsfremstød i efteråret https://edtechdenmark.dk/images/udvikling.jpg Esben
Hold dig opdateret!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev