Nyt.. fra EdTech Denmark.

​​Er du kvindelig EdTech-iværksætter? Så læs med her.

På trods af at EdTech-branchen er ung og moderne, er repræsentation og ligestilling også her i ubalance. Ud af de 800 største EdTech-virksomheder på verdensplan har kun 104 af dem en kvindelig CEO. Med 87% mænd på branchens topposter er der tale om en skæv repræsentation og en vag benyttelse af de ressourcer og kvalifikationer, kvinderne besidder. Det skæve billede skal ændres, for vores alle sammens skyld. 
Derfor har vi i EdTech Denmark, sammen med European EdTech Alliance og SuperCharger Ventures, etableret et europæisk fællesskab for kvindelige iværksættere: Female EdTech Fellowship - Europe. Hertil søger vi de mest lovende kvindelige iværksættere indenfor europæisk EdTech, som du nu kan nominere på edtech-fellowship.eu.

I Female EdTech Fellowship - Europe vil vi opbygge et stærkt forretningsnetværk for kvinder, der skal bidrage med hjælp til at bygge, skalere og forbedre adgangen til funding og finansiering. Ved at styrke kvindelige iværksættere og nystartede virksomheder vil vi løfte og styrke hele branches økosystem. Nominér din søster, veninde eller dig selv, nu, her: edtech-fellowship.eu.

Deadline for nomination er d. 24. januar 2022, men Female EdTech Fellowship - Europe optager af fremtidige omgange flere kvindelige EdTech-iværksættere. 



Female EdTech Fellowship - Europe https://edtechdenmark.dk/images/FEFE.jpeg testkonto
Hold dig opdateret!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev