Nyt.. fra EdTech Denmark.

Det nye partnerskab skal danne grundlag for Danmarks status som global aktør for digital læringsteknologi.

Som en mindre og nyere interesseorganisationer, er det vigtigt, at vi knytter tætte bånd med ligesindede. Med IT-Branchen, får vi nu en kendt og respekteret partner med fælles interesser, der kan hjælpe os med at bringe EdTech længere frem i debatten og højere op på dagsordenen. 

Den fælles ambition for partnerskabet mellem EdTech og IT-Brancen er, at Danmark bliver kendt som et globalt center for digitale læringsteknologier, både i forbindelse med uddannelsessektoren, corporate learning/HR og organisationer.

Samarbejdet skal sikre en synliggørelse af teknologiens potentiale. Første projekt er derfor at etablere en fælles vision for folkeskolen 2026 og revitalisere undervisningen, styrke indlæringen og øge inklusionen, bl.a. med afsæt i erfaringer høstet under coronapandemien. En anden førstkommende aktivitet er en fælles høring på Christiansborg om det nye fag i folkeskolen: Teknologiforståelse.

Partnerskabets første skridt har allerede medført nye debatter og en lang række omtaler i diverse medier, der flugter med vores fælles vision om at skabe en konstruktiv dialog og nuancere debatten om teknologisk kvalitet i læring og på uddannelser. 

EdTech Denmarks direktør, Esben Trier, udtaler: "Vi skal have fagligheden, lysten og ligheden tilbage i folkeskolen ved i højere grad at understøtte lærere og elever med de rette værktøjer og rammer, så de kan nå deres faglige og sociale mål i fremtidens folkeskole".

Læs den officielle pressemeddelelse og IT-Branchens ord om partnerskabet her.

 

Partnerskab med IT-Branchen https://edtechdenmark.dk/images/it-branchen_2.jpeg Esben
Hold dig opdateret!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev