Aktivitet Policy og repræsentation

Som medlem af EdTech Denmark bliver du en del af et netværk, der omfatter alle engagerede aktører på en overskuelig facon. Det indebærer både virksomheder, uddannelsesinstitutioner og helt ned til enkelte ildsjæle.


Vi kortlægger det uddannelsesteknologiske økosystem for dig, så du målrettet kan finde præcis de aktører, der ville være relevante for dig.

Vi forbinder dig med relevante:


EdTech Denmark skaber gennem network discovery & matchmaking klarhed og mulighed, så alle medlemmer, ser hinanden tydeligt i et landskab, der ikke før var kortlagt, og som hele tiden ændrer sig. Sådan øger vi mulighederne for innovation og bedre læring. Vores medlemmer ser, hvilke løsninger og forsknings- og udviklingsprojekter , der findes eller stadig er i gang.

EdTech Denmark agerer som internationalt talerør for det det danske edtech økosystem. Gennem internationalt samarbejde hjælper vi både med at skabe overblik over den globale udvikling inden for edtech, ligesom vi faciliterer international matchmaking, knowledge transfer og internationalisering af danske initiativer.

Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt