medlem

CompetencySpace - Mapping what matters

CompetencySpace er en forskningsbaseret metode og teknologi til at bringe kompetencer i centrum for udvikling af individer, organisationer og samfundet. CompetencySpace er en data-informeret tilgang til arbejdet med kompetenceudvikling.

CompetencySpace har tre styrkepositioner

1. En datamodel til at konceptualisere og lagre relevant information om kompetencer, og hvordan de relaterer sig til hinanden (afhængighed og styrke).
2. Metoder til undersøgelser og analyser af kompetencebehov, som kan indfange og aggregere viden om- og vurderinger af kompetenceområder fra vigtige interessenter, for at skabe konsensusbaserede kompetencekort over store mængder af data om kompetencer .
3. Digitale ‘use cases’ til at visualisere og interagere med kompetencekort og data ifm. strategiske og operationelle beslutninger.

Sådan fungerer det

Kompetencer kortlægges og visualiseres gennem brug af CompetencySpace-processen med afsæt i jeres input og fokus, herunder særlige indsatsområder I ønsker opmærksomhed omkring.

CompetencySpace kan kortlægge alle domæner:
1. i bredden og dybden
2. med høj detaljerigdom
3. på tværs af kompetencetyper

CompetencySpace faciliterer engagement og konsensus i beslutningsprocesser om kompetencer og bidrager til jeres udvikling og læring med konkrete anbefalinger og tiltag.

Fra kunde til partner
CompetencySpace ønsker at engagere sig i samarbejder, som kan bidrage til vidensdeling og kortlægning af kompetencer med relevans for organisationer. Vi har et særligt fokus på teknologi og anvendelse af nye teknologier i den offentlige og private sektor.


Kontakt CompetencySpace

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Mathias Lund 

  • www.m-lund.com/competencyspace 
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
  • LinkedIn
CompetencySpace https://edtechdenmark.dk/images/Skrmbillede_2022-12-21_kl_125750.png testkonto
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt