Nyt.. fra EdTech Denmark.

Læs om EdTech Denmarks generalforsamling, hvor fokus var på generativ AI i uddannelse. Se også hvem der blev genvalgt til bestyrelsen og de emner der blev diskuteret.

EdTech Denmark inviterer til generalforsamling man. 15.april:

kl.10-12 Fagligt oplæg fra Microsoft

kl.13-16 Generalforsamling i EdTech Denmark

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 
2. Forpersonens beretning
3. Regnskabsaflæggelse
4. Godkendelse af budget
5. Behandling af indkomne forslag
6. Valg til bestyrelsen (jf. §6 stk.2 og 3)
7. Eventuelt

Alle medlemmer af EdTech Denmark er velkomne. Tilmelding er dog nødvendig senest d.14.4: https://forms.gle/ioDXSDkZUVqHMCqJ6 

 

I Datatilsynets afgørelse i Chromebook sagen finder vi i EdTech Denmark, at der er flere veje til løsning end at ændre lovgivning. Datatilsynet  påpeger at der skal være lovgrundlag for behandling af personoplysninger og der ikke er noget til hinder for at behandle personoplysninger med ”henblik på levering af tjenesten, forbedring af sikkerheden og pålideligheden af tjenesten, overholdelse af retlige forpligtelser mv".

I EdTech Denmark er der plads til alle virksomheder, store som små, og der er plads til forskellige holdninger. Der er også forskel på om vores medlemmer er udfordret i at kunne levere deres produkter indenfor den eksisterende lovgivning. Der er derfor også forskellige holdninger til om en lovændring er nødvendig.

Hvis du har kigget på @EuropeanEdTechAlliance kortet og ikke kunne finde din EdTech-virksomhed, så er det her din chance for at blive opdaget.

Hvorfor deltage?

Synlighed: Fremhæv din EdTech-virksomheds innovationer og ydelser, og få øget anerkendelse.

Netværk: Skab forbindelse til et fællesskab af undervisere, innovatører og ledere inden for EdTech.

Vækst: Opdag muligheder for partnerskaber og samarbejder, der kan drive din vækst.

For at bidrage til den nationale kortlægning, bedes du udfylde denne formular

I samarbejde med Brighteye Associate afholder vi en blended masterclass om funding. Brighteye er en fond, der støtter europæisk Edtech på Seed og Series A niveau.

Kom med til en introduktion til fundraising i europæisk Edtech af Brighteye Associate Isabella Vahdati. Du vil blive guidet igennem hvad de leder efter i grundlæggere, hvad der gør en startup attraktiv og finansierbar. Gør alle dine spørgsmål klar og vær med til en time fuld af indsigter!

Første del afholdes torsdag d.11/1 kl14. Deltag på Zoom: https://us02web.zoom.us/j/7272272059

Anden del afholdes d.23.januar hos Brighteye i London som vil give mulighed for 1:1 session. Alle er velkomne til at deltage.

EdTech Denmark, Edu Hub og Digital Hub Denmark inviterer edtech entusiaster, private og offentlige tech-leads, investorere og udviklere til pitch event d. 7 december 2023.

EdTech Danmark har valgt at tilføre nye kræfter til ledelsen for at styrke nye strategiske fokusområder.

Der blev sat ny rekord både i antal deltagere og udstillere til Digital Læringsdag 2023, hvilket gjorde dagen til den hidtil største i EdTech Denmarks historie. Digital Læringsdag 2024 vil blive afholdt den 13. august på Aalborg Universitet i København, billetter kan fås her.

Hold dig opdateret!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev