Et fællesskab af eksperter og iværksættere indenfor uddannelse, læringsteknologi og professionel kompetenceopbygning i det offentlige og private

EduHub facilitere og hjælper startup og scaleup virksomheder med at vokse. Vi hjælper nye såvel som etablerede virksomheder med at realisere ideer med fra og med valideringen af koncepter og produkter. 

 

EduHub Co-creation Netværk er designet specifikt til virksomheder med interesse for uddannelse og teknologi. Det er et tæt knyttet miljø rigt på viden, erfaring og indsigter. Sammenskabelse i form af videndeling og sparring er essentielt for at opnå succes som startup og scaleup 

EduHub Mentorprogram er for nyere virksomheder, der har behov for mentoring og støtte i udviklingsprocessen. Vi matcher startups og scaleups med mere end 50 eksperter på området indenfor EdTech, globalisering og teamudvikling. Igennem forløbet hjælper vi dem med accelerere og nå nye højder som virksomhed, koncept og produkt. 

Eduhub Testbed er et samarbejde mellem private og offentlige partnere indenfor læring, uddannelse og kompetenceopbygning, hvor vi sammen afprøver nye idéer. 

EduHub https://edtechdenmark.dk/ testkonto