medlem

Nohrcon er et dansk selskab etableret i 2002. Vi er specialister i at udvikle og afvikle professionelle kurser, konferencer og studieture om byggeri og offentligt indkøb - i særdeleshed de juridiske aspekter entrepriseret og udbudsret, og om fremtidens byggeri - og vi afholder hundredvis af disse hvert år i DK, NO, SE, DE og FR.
 
Vores kunder er praktikere i offentlig og privat sektor, som beskæftiger sig professionelt med byggeri og offentligt indkøb, og som gerne vil opdateres el. introduceres til faglige el. juridiske forhold – f.eks. projektledere, arkitekter, entreprenører, udbudskonsulenter mv. Vi tilbyder dem bl.a. at blive certificeret i udbudsret, entrepriseret, og projekteringsledelse, og formålet er at hæve deres kompetenceniveau og vise dem de gode løsninger, og hvordan de undgår fejl.
 
Udover arrangementsaktiviteterne kårer vi også årets skolebyggeri, sundhedsbyggeri, kontorbyggeri, idrætsbyggeri m.m. for at øge videndelingen på området - hvilket vores gratis online læringsspil om AB 18 (Aftalevilkår for Byggeriets parter) også bidrager til.
Det er muligt at live-streame langt de fleste af vores arrangementer, og vi udbyder også enkelte webinarer, hvorfor det giver god mening for os at være medlem af EdTech Denmark.
 
 

Kontakt Nohrcon

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Peter Green Melgaard (kommunikations- og marketingchef).

  • https://nohrcon.dk/ 
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram 
  • Twitter 
Nohrcon ApS https://edtechdenmark.dk/images/Nohrcon_konference_-_Peter_Melgaard.jpg testkonto
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt