medlem

Skolon muliggør digital læring for alle. Alle skolens digitale læringsressourcer er samlet i en personlig visning for hver lærer og elev – med ét login. Klik på et ikon i din personlige samling, og dit værktøj starter med det samme med alle data automatisk på plads!

Med Skolon er det nemmere end nogensinde før at finde, købe og begynde at bruge nye digitale undervisningsmaterialer og skoleværktøjer. I vores bibliotek, der indeholder tusindvis af værktøjer, er det nemt at søge og filtrere på værktøjer til forskellige emner, klassetrin og kategorier. Licensmodeller er tydeligt angivet, og administratorer kan distribuere køberettigheder til forskellige typer værktøjer til lærere eller indkøbere i forskellige emner.

Tildel licenser allerede på bestillingstidspunktet eller efterfølgende – uanset hvad giver Skolon-platformen automatisk adgang og information til den respektive bruger, opretter konto og synkroniserer data. Det betyder fuld anvendelse med det samme, uden manuelt besvær og lange ventetider fra køb til brug.

 


Kontakt Skolon

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Erik Thorell.

  • www.skolon.com 
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
  • LinkedIn
Skolon https://edtechdenmark.dk/ testkonto
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt