medlem

Spil-op er en abonnementsbaseret web-applikation, til smartboard eller projektor, der bruger gamification til at skabe et roligt, produktivt og motiverende klassemiljø i indskolingen. Essensen af Spil-op er en unik digitalisering af en række effektive metoder i klasseledelse, der for elever og lærere tager sig ud som et spil.

Spil-op er innovativt, da vi fokuserer på hvordan undervisningen foregår, i stedet for hvad der undervises i. Spil-op tager de sociale rammer omkring undervisningen, og bruger gamification til at gøre det sjovt og motiverende for eleverne at skabe et bedre miljø i klassen. Det gør Spil-op ved at klassens fremgang bliver præsenteret tydeligt af fx en raket, der vokser indtil den er klar til at blive affyret.

Spil-op skaber en tydelig kobling mellem børnenes anstrengelser og sociale, belønnende tiltag, som allerede er en del af deres dagligdag. Det skaber ro, motivation og mening med klasserummets aktiviteter, som understøtter klassens faglige udvikling og et behageligt klassemiljø. Spil-op er baseret på evidensbaserede pædagogik, som på både kort og langt sigt har en veldokumenteret effekt, på mentalt helbred, elever og læreres trivsel, motivation og sociale fællesskaber.

Kontakt Spil-op

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Erik Mogensen.

  • www.spil-op.dk
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Spil-op https://edtechdenmark.dk/images/Dashboard__1_-_Erik_Mogensen.png testkonto
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt