medlem

Viducon arbejder for at sikre uddannelsesinstitutioner og virksomheders succes med online undervisning og medarbejdertræning via markedsførende videoløsninger.

Viducon er en full service-virksomhed, der leverer både software, services og hardware inden for video-området. De forhandler en række internationale video software-løsninger som Panopto og Swivl (SaaS baseret), der effektiviserer optagelse, deling og hosting af online videoer. Platforme, der gør det nemt for undervisere, træningsfolk og instruktorer at lave, redigere og levere videobaseret træning til enhver form for device.

Desuden tilbyder virksomheden optagelse af undervisning, konferencer, events , livestreaming, samt av-installationer i fx møde- og undervisningslokaler, samt rådgivning i relation til udstyr til optagelse af undervisning og træning, herunder produkter til auto-tracking og robotkameraer som fx Panasonic, Swivl, iSmart, Obsbot, Pixio og Pivo.

”Vi har 10 års erfaring fra undervisningssektoren og startede Viducon med det formål at dele vores erfaringer og hjælpe organisationer med at udnytte det fulde potentiale af online video” - fortæller CEO Yaron Schwartz.

 

Kontakt Viducon

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Yaron Schwartz.

  • https://viducon.dk/ 
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram 
Viducon https://edtechdenmark.dk/images/Panopto_product_illustration.jpg testkonto
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt