medlem

Hos VitaSim gør vi det let at implementere og anvende virtual reality (VR) i undervisning og færdighedstræning.

Vi tilbyder bl.a. en all-in-one VR-platform, der gør det muligt for brugerne selv at producere, redigere og distribuere VR-baseret indhold. Produktion og redigering af indhold foregår intuitivt og uden selv at skulle ”kode” via løsningen VitaSim Author.

Efterfølgende kan det VR baserede indhold let tilgås og opleves i VitaSim Study, mens dataindsamling og administration gøres simpelt vha. den browserbaserede løsning VitaSim Enterprise. Vores løsninger understøtter både 3D oplevelser (som i computerspil), hvor den virtuelle verden fremstår meget levende og interaktiv, samt 360 oplevelser, hvor optagelser og billeder fra den virkelige verden, gør den virtuelle yderst virkelighedstro. Begge modaliteter har fordele og ulemper, og vi rådgiver gerne om hvornår man bør vælge den ene fremfor den anden. Efter vores erfaring kan nogle projekter faktisk også opnå yderligere værdi af at anvende begge modaliteter! Udover platformen tilbyder vi også konsulenttimer og pilotprojekter, hvor vi designer og bygger det VR baserede læringsmateriale i tæt samarbejde med brugerne.

Den store forskel fra andre VR konsulenthuse er, at brugerne selv kan rette i og f.eks. udvide det skabte materiale efterfølgende. Vi har stor erfaring med både licenseret brug af vores software samt pilotprojekter, og vores brugerliste inkluderer erhvervsskoler, professionsskoler, universiteter, andre videregående uddannelsesinstitutioner samt private aktører indenfor uddannelsessektoren. Dertil hospitaler, simulationscentre og selvstændige VR-producenter.

Læring og undervisning bør efter vores mening være evidensbaseret, hvorfor forskning i VR og læring er et vigtigt fokusområde for os. Vi har bl.a. deltaget i 5 forskellige studier, der undersøgte læringseffekten af VR i forskellige sammenhænge.

 

Kontakt VitaSim

Du er meget velkommen til at tage kontakt til Rune Jensen, CEO.

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • www.vitasim.dk
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
VitaSim https://edtechdenmark.dk/images/medlemmer/vitasim/VitaSim_Logo_bar_-_Rune_Jensen.png Kristian
Bliv medlem & oplev fordelene
Kontakt
Bliv medlem
Kontakt